Заходи

ОДЕСЬКИЙ HALLOWEEN FESTIVAL

Друже, ми знали, що твій інстаграм сумував без нових фото! Настав час оживити свій профіль яскравими костюмами, неймовірними образами і ексклюзивними селфі. Чому? Бо до Одеси повертається легендарний, наймасштабніший в Україні «Halloween festival».

 Мистецтво й традиції — завжди на часі, і ми продовжуємо крокувати разом зі світовою спільнотою та дарувати радість усім сім’ям. Тож заряджай свій ґаджет, не обідай вдома, оскільки територія Одеської кіностудії знову перетворитися в планету жахів і привидів, атмосферу мороку, темряви і веселощів! Це унікальна можливість перевтілитися в незвичний образ, приміряти на себе непересічний і креативний look, нанести вражаючий грим та повеселитися досхочу. 6-й масштабний Одеський «Halloween festival» — саме те місце, де все перетворюється в містику і занурює у світ шанування Всіх Святих.

 Що чекає на тебе?

 – Більше 30-ти фотозон;

 – Тематичні фудкорти і чарівні напої;

 – Ще більше конкурсів і найкрутіших призів; 

– Шоу-програма ведучого; 

– Драйвова музика від провідних кавер-бендів Одеси й виступи топових танцювальних коллективів;

 – Дитяча зона;

 – Аквагрим;

 – Конкурс на кращий костюм; 

– Майстер-класи для всієї родини і квести.

«Halloween festival» сприяє ментальній адаптації у кризовий для українців час найбільш вразливій частці населення: дітей, підлітків ВПО та дітей з інклюзією. Саме тому цьогоріч за підтримки благодійних фондів «З Одесою в серці» та «Тримай» наш захід несе благодійний меседж — «Єднаймося заради дітей». Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на потреби зазначених категорій суспільства.

 Будь на стилі та у тренді топових івентів країни! Проведи 2 незабутні дні 26 і 27 жовтня з 13:00 до 21:00 у зачарованому просторі вампірів, дементорів і привидів.

 Дітям до 7-ми років у супроводі дорослих – вхід безкоштовний. Квитки на сайті: exclusive.ua.

У разі повітряної тривоги — бомбосховище знаходиться за адресою Французький бульвар, 29а.